Az EXTREN GROUP

tagvállalatai önálló jogi személyiségű társaságok, amelyek széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az alábbi területeken:

  • Különféle gépészeti berendezések és hegesztett acélszerkezetek gyártása,
  • Különféle vízellátási projektek vállalkozása,
  • Különféle gépipari termékek nemzetközi kereskedelme.

Az EXTREN GROUP tagvállalatai több mint ötszáz főt foglalkoztatnak és éves árbevételük több mint 10 millió EUR. Egyedi gépgyártás és egyedi projektek vállalkozása, megbízhatóság, minőség és kedvező árak - ezek jellemzik az EXTREN GROUP tevékenységét.

VÁLLALKOZÁS

Az EXTREN GROUP tagjai készek különféle vízgazdálkodási projektek vállalkozására akár Magyarországon akár a nemzetközi piacon. A kulcsrakész vállalkozási tevékenységet tapasztalt mérnöki és szerelő gárdára, továbbá megbízható gyártmányokra alapozva végzi. Profiljukba tartozik a berendezések tervezése, szállítása, szerelése és üzembehelyezése, valamint felújítása, korszerűsítése és javítása az alábbi területeken:

  • Erőművi hűtővízköri berendezések
  • Ipari vízellátás, öntöző és lecsapoló szivattyútelepek
  • Egyedi vízi acélszerkezetek
  • Hajózási, szabályozási és elzáró szerkezetek

KERESKEDELEM

A különféle igények kielégítésére mindig a legjobb megoldást kínáljuk, ismerve a nemzetközi piacot és a különböző szivattyú-, villamos motor-, valamint acélszerkezeti berendezés gyártókat.

 Külföldi berendezések magyarországi importja, magyar áruk külföldi exportja vagy más európai termékek harmadik piaci eladása - ezek mind- mind olyan tevékenységek, ahol joggal lehet számitani az EXTREN GROUP szakértő lebonyolitására.

GYÁRTÁS

Az EXTREN GROUP legfontosabb gyártási háttere az ASG Gépgyártó Kft. Az ASG több mint négy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a gépszerkezetek és gépalkatrészek, valamint a villamos berendezések gyártása területén.

A cég 60 ezer m2 területen fekszik és elsődlegesen hegesztett gépszerkezetek gyártásával foglalkozik kis és közepes sorozatban.

Az ASG a szükséges CNC gépekkel és tapasztalt munkaerővel rendelkezik, továbbá megkapta a vonatkozó ISO és hegesztési minősítési tanusítványokat is.