Minőség- és környezetpolitika

Az EXTREN Nemzetközi Kereskedelmi és Vállalkozási Kft. célja, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, annak érdekében, hogy a vevők és beszállítók elismerjék, mint egy magas színvonalú erőművi, vízügyi gépek és berendezések tervezési, gyártási, szerelési projektjeinek kivitelezését biztosító vállalkozást, miközben mind szolgáltatásaink alakításával, mint pedig dolgozóink és alvállalkozóink motiválásával arra törekszünk, hogy környezetünket megvédjük a káros hatásoktól.

A minőség-és környezet irányítási rendszer bevezetésével a vezetőség elkötelezi magát a következő minőség- és környezet-politikai célok megvalósítására:

  • Az EXTREN Kft. által gyártott összes termék és szolgáltatás folyamatosan feleljen meg a vevők elvárásainak és a vele szemben támasztott követelményeknek, valamint tevékenységünk hosszú távon biztosítsa partnereink és a környezeti teljesítésünkben érdekeltek megelégedettségét.
  • A Kft. ügyvezetése elkötelezi magát a környezettudatos irányítás mellet, a jog-szabályi előírások és egyéb követelmények betartására, a környezetszennyezés megelőzésére, a folyamatos javításra, továbbá biztosítja a tevékenységével, termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos környezeti célok és előirányzatok megfogalmazását, felülvizsgálatát valamint a hozzáférést a nyilvánosság számára.
  • A hibák felismerésében és felszámolásában az összes dolgozó és alvállalkozó együttműködik. A nem megfelelőség okait elemezve intézkedéseket hozunk azok megelőzésére.
  • Termékeink és szolgáltatásaink minőségének-, valamint környezeti teljesítésünk emelése érdekében biztosítjuk a megfelelően képzett munkavállalókat, a folyamatos továbbképzést, a munkavégzéshez szükséges eszközöket, technológiát és egyéb erőforrásokat.
  • Integrált irányítási rendszerünk kiterjed a beszállítók és alvállalkozók vizsgálatára és minősítésére is, a velük kialakított jó együttműködéssel elősegítjük berendezéseink és projekt kivitelezési szolgáltatásaink megbízható egyenletes minőségét
  • A fenntartható fejlődés elérése érdekében marketing munkánkkal megalapozzuk termékeink és szolgáltatásaink folyamatos továbbfejlesztését, és biztosítjuk az ennek megfelelő magas szintű műszaki tervezést

Hírnevünk és vevőink bizalmának erősítése érdekében integrált minőség- és környezet irányítási rendszerünket az ISO 9001:2009 valamint az ISO 14001:2005 szabványok előírásai szerint működtetjük, illetve a változásokhoz igazodva folyamatosan továbbfejlesztjük.